Λίστα Ερευνητικών Έργων

ΟΡΙΖΩΝ Α.Τ.Ε.

Ερευνητικά Έργα

• Έρευνα και σχεδιασμός διεργασίας ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας από εγχώριες καλλιέργειες ενεργειακών φυτών, δασικών , αγροτικών και φυτικών κατάλοιπων (11/2013-7/2015), πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας
  • Remote area Energy supply with Multiple Options for integrated hydrogen-based TEchnologies (REMOTE) (1/2018-12/2021), Horizon 2020, European Commission, https://www.remote-euproject.eu/
  • Αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ σε συσσωρευτές ιόντων-λιθίου με επίτευξη βέλτιστης φόρτιση και λειτουργίας για χρήση στον τριτογενή τομέα περιοχών σε απομακρυσμένα σημεία δικτύου (TESTORE) (6/2018-6/2021), Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, http://testore.gr/
  • Εφοδιαστικές αλυσίδες πράσινων υπολειμμάτων για ενεργειακή αξιοποίηση (AGROCHAINS) (8/2018-8/2021), Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, http://agrochains.gr/

Εξελισσόμαστε συνεχώς και είμαστε πάντα ανοιχτοί στο καινούργιο.